RECENSIES

 

​Lees hier de recensies van de afgelopen optredens.
Wij bedanken dan ook de recensenten die aandacht aan ons hebben besteed. 
Bluesrockpagina (Harm Lutke) – cd recensie
 
Het eerste nummer van dit album roept bij mij meteen live-gevoelens op, een gevoel dat ook niet meer weg gaat totdat de rand van de cd bereikt is. Het is die moeilijk te beschrijven sfeer die je alleen op festivals krijgt.‘Earthquake Beat’, het eerste album van The LoveVeins, het ideale album om te overwinteren en je nu al naar de nieuwe festivalzomer doet verlangen.Dit zijn geen ‘’Rookies’’ maar ervaren muzikanten die in andere formaties al menige zaal/festivals plat gespeeld hebben.Blues die zo prettig in het gehoor ligt, dat de ergernis bij een rood stoplicht als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het moet nog al gek gaan als The LoveVeins volgend jaar niet op de grotere festivals zullen staan.
 
 
 
Bluesbreeker (Wil Wijnhoven) – Voorprogramma Snowy White - De Schakel Reuver
 
Met hoofdzakelijk eigen werk zorgen zij voor een aantrekkelijk optreden. Daarmee hebben ze zelfs de finale bereikt van de Dutch Blues Challenge in 2012. Waarom ze de finale bereikt hebben wordt hier nog eens duidelijk. Met ‘gesmeerde’ blues, goed in het gehoor liggend en gespeeld door muzikanten die heel wat ervaring met zich meebrengen.Een voortreffelijk optreden legt The LoveVeins op de mat en daar kan Snowy White trots op zijn dat zo’n band als support-act het publiek opwarmt voor zijn concert.
 
 
 
Bluesbreeker (Wil Wijnhoven) - Beakerblues festival Beek
 
Allen hebben ze alhoewel wat ervaring opgedaan in de bluesscene, lokaal en ook landelijk. En die ervaring wordt hier uitgebuit. Zelden heb ik een band een festival zo sterk zien openen als The LoveVeins… Geweldig hoe deze mannen in zo’n korte tijd de zaal op hun handen krijgen.
 
 
 
Hans van Eijsden – JekerJazz festival Maastricht
 
Druk was het ook bij de cd presentatie “ Earthquake Beat” van de formatie The LoveVeins waarbij Stanley Patty (die enkele jaren gelden nog een gitaarduel van bovenste plank “uitvocht” met Jan Akkerman in de Bonbonnière) en zijn kompanen de blues weer helemaal in de spotlights hebben gezet.